Tuesday, April 4, 2017

សាច់គោអាំង+ជ្រក់


សាច់គោអាំង+ជ្រក់ 

មុខម្ហូបនេះគេនិយមធ្វើជាគ្រឿងក្លែមក្នុងកម្មវិធីនានា 

 *គ្រឿងផ្សំ
 - សាច់គោល្អ ឬសាច់ជាប់ខ្លាញ់ តាមចំណង់អ្នកបរិភោគ -​ម្ទេសក្រហម ( សម្រាប់អ្នកមិនចេះហិរមិនបាច់ដាក់ក៏បាន ) 
 - គល់ស្លឹកគ្រៃ
 - រំដេង
 - ខ្ជាយ 
 - សំបកក្រូចសើច
 - ខ្ទឹមស
 - ខ្ទឹមក្រហម
 - សណ្តែកដីលីង
 - ស្ករស ឬ ស្ករត្នោត
 - គ្រឿងការី
 - សាច់ដូងទុំ
 - អំបិល ទឹកត្រី
 - ម៉្សៅស៊ុប
 - ល្ហុងចាស់
 - ត្រសក់
 - ការ៉ុត
 - ទឹកខ្មេះ

*វិធីធ្វើសាច់គោ
 - យកសាច់គោហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗល្មមហើយទុកមួយអន្លើរសិន
 - យកគ្រឿង គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ជាយ សំបកក្រូចសើច ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម គ្រឿងការី អំបិល បុកចូលគ្នាអោយម៉ដ្ឋ -យកសាច់ដូងទុំពូតយកទឹកដើម
 - យកសណ្តែកដីលីងបុកតែកុំអោយល្អិតពេក
 - យកគ្រឿងដែលបុកហើយ និងសណ្តែកដី ដាក់លាយចូលគ្នាហើយថែមម៉្សៅស៊ុប ទឹកត្រី អោយល្មមទើបយកសាច់គោមកប្រលាក់ជាមួយគ្រឿងអោយសព្វរួចយកមកដោតឈើចង្កាក់ហើយដាក់អាំងជាការស្រេច ។

 *វិធីធ្វើជ្រក់
-  យកល្ហុង ការ៉ុត ត្រសក់មកឈូសជាសសៃ ហើយដាក់ស្ករ អំបិល ទឹកខ្មេះ ផ្អាប់វារវាងប្រាំម៉ោងទើបអាចទទួលទានបាន ។

0 comments:

Post a Comment

 

វិជ្ជាធ្វើម្ហូប Cooking Recipe Template by Ipietoon Cute Blog Design